Avantajele unice ale produselor «Магнум»:

Izolatie

 Testul de izolare al cablului de încălzire se efectuează la 4000 volți.

Ecranare

 Are o carcasă de protecție din aluminiu continuă cu împământare.

Certificat

 Certificat VDE. Conform standardelor IEC. Află…

Conexiune

 Conexiunea cablului rece / fierbinte utilizând o tehnologie unică fără cuplarea manșonului. Află …

Calitate

 Cele mai importante componente ale producției de înaltă calitate «MAGNUM» sunt fabricabilitatea echipamentelor, un sistem eficient de control al calității produselor, controlul constant al organelor de certificare. Pentru producția de produse «MAGNUM», este obișnuit să se utilizeze numai materiale europene de înaltă calitate, cele mai moderne echipamente și echipamente de măsurare fiabile.

Tehnologie XLPE

  Tehnologia XLPE este utilizată pentru izolarea conductorului de încălzire. Conductoarele sunt acoperite cu izolație XLPE. Procesul complet uscat de reticulare și răcire a izolației în timpul aplicării acesteia la conductor asigură o protecție completă împotriva microincluziunilor de apă în izolație. De asemenea, tehnologia XLPE este utilizată în producția de cabluri electrice de înaltă tensiune.

Carcasa

 Izolația exterioară a cablului este realizată din carcasă din PVC fără sudură, cu rezistență ridicată la deteriorare și permeabilitate excelentă, o rază mare de îndoire permite utilizarea cablului de încălzire în încăperi dificile. Rezistă la un curent de sarcină admisibil mare (comparativ cu alte cabluri de încălzire). Adăugarea de plastifianți a sporit flexibilitatea, siguranța mediului și rezistență la îngheț.

Clasa de protecție

  Are clasa de protecție - IP - x7. Conform sistemului internațional IEC, prima cifră (de la 0 la 6) indică gradul de protecție împotriva pătrunderii obiectelor străine solide. A doua cifră (de la 0 la 8) indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Clasa de protecție IP - x7 înseamnă protecție împotriva scufundării temporare în apă. Scufundarea temporară în apă nu va afecta instrumentul în condiții standard de presiune și durata de scufundare.

Temperatura

 Temperatura maximă posibilă de funcționare a izolației externe nu depășește 80 ⁰С. Cablul de încălzire nu trebuie să creeze un pericol de incendiu pentru mediu. În condiții normale de funcționare, cablul de încălzire nu trebuie să încălzească obiectele din materiale combustibile la temperaturi peste + 80 ° C.

Aliaj

  Conductori interni sunt din aliaj de înaltă rezistență electrică. Cu cât rezistența aliajului este mai mare, cu atât este mai mare eliberarea de căldură specifică - cablul «MAGNUM» - 17 wați pe metru. Maturile de încălzire pot avea puteri diferite.

  • Puteți afla despre avantajele achiziționării produselor de la compania noastră făcând clic - aici ...

Aflați de unde să cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate în Moldova (Adresa noastră este pe hartă)

Reduceri - 2024 - mai.

"Meșter Grup" SRL - Reprezentant oficial, exclusiv în Moldova al sistemelor electrice de încălzire ale unor producători mondiali de renume.

  • logotip1
  • logotip2
  • logotip3
  • logotip4
  • logotip5
  • logotip6

Search