Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comparația între tehnologia inovatoare de conectare fără cuplare MAGNUM și a conexiunii clasice a tehnologiei anterioare de „conexiune cu cuplare” a cablurilor de încălzire fabricate de C&F Technics B.V. - Olanda.

Haideți să examinăm sistema inovatoare a tehnologiei de conexiune fără cuplare «MAGNUM».

Principalele defecțiuni care apar la cablurile cu o cuplare clasică a manșonului (cu excepția deteriorării mecanice) apar în 90% din cazuri chiar la joncțiune - manșonul care conectează cablul de alimentare și cablul încălzitor se rupe.  «MAGNUM» a propus o nouă abordare calitativă - o conexiune fără cuplare. 

Conexiune cablu de încălzire fără ambreiaj

 

Conexiunea fără cuplare a cablului de încălzire pentru încălzirea prin pardoseală  «MAGNUM» se realizează cu o sudare laser, argintie.

Mai departe:

  • izolație internă cu polimer fluor cu temperatură înaltă,
  • ecran solid din aluminiu,
  • izolație exterioara fără sudură.

Restul detaliilor sunt strict confidențiale.

"MAGNUM" este 100% rezistent la apă și vă va proteja sistemul de încălzire electrică prin pardoseală de pătrunderea umezelii în interiorul cablului de încălzire, ceea ce va permite încălzirea prin pardoseală să fie caldă mulți ani.

Așa arată „manșonul de conectare” «MAGNUM», sau mai bine zis absența sa, adică acesta este chiar locul în care îmbinarea este amplasată în cablurile convenționale de încălzire prin pardoseală, care este cel mai slab punct al încălzirii prin pardoseală în procesul de clasic de producție.

Rețineți că producătorul nostru «C&F Technics B.V.», care posedă astfel de avantaje tehnologice, produce astăzi diverse produse de încălzire pentru industrie, de exemplu, manșoane pentru cabluri de încălzire proiectate să funcționeze în condiții extreme. Pentru a afla mai detaliat unde sunt instalate produsele «C&F Technics B.V.» accesați aici. 


Haideți să examinăm conexiunile tehnologiei anterioare de „conectare cu manșon” a cablurilor de încălzire fabricate de «C&F Technics B.V.» și producătorii convenționali care produc cabluri de încălzire folosind tehnologia clasică.

Conexiune clasică cu manșon a cablului de încălzire - foto 1

foto 1. Sertizare de înaltă calitate

 Cablurile de încălzire «C&F Technics» produse conform tehnologiei clasice în locurile conexiunii elementelor de încălzire cu fire electrice, așa-numitul „capăt rece”, sunt presate cu ajutorul manșoanelor speciale. Un element de încălzire a cablului este introdus în manșon pe o parte și un fir electric pe cealaltă parte. Apoi, o presă automată specială presează locul conexiunii. După sertizare, conexiunea este izolată cu un tub termocontractabil. Marginile tubului sunt tratate cu un adeziv special care împiedică pătrunderea umezelii și a prafului în conexiune. Anterior, perioada de garanție din fabrică pentru astfel de cabluri de încălzire era de 10 ani. 

Классическое муфтовое соединение нагревательного кабеля - фото.2

foto 2. Sertizare de înaltă calitate

 În ceea ce privește alți producători, adesea unii producători de cabluri de încălzire pentru sertizare nu folosesc mașini automate, ci manuale; în loc de manșoane din metale neferoase, ei folosesc manșoane din metale feroase, care ruginesc și oxidează punctul de contact în timpul funcționării, nu prelucrează manșonul cu adeziv impermeabil. Toți acești factori duc la o calitate joasă a cablului de încălzire, ceea ce va afecta inevitabil exploatarea acestuia în viitor. 

Муфтовое соединение нагревательного кабеля других производителей фото.1

foto 1. cuplaje de la alți producători

Муфтовое соединение нагревательного кабеля других производителей фото.2

foto 2. cuplaje de la alți producători

 

 În prezent, nu mai mult de 2 producători de încălzire prin pardoseală sunt reprezentați pe alte piețe, care realizează sisteme de încălzire prin pardoseală cu o conexiune fără cuplare și oferă o garanție pentru produsele lor de cel mult 25 de ani, spre deosebire de cablurile de încălzire «MAGNUM» care au o capacitate de a emite o garanție pe viață. Fiabilitatea produselor «MAGNUM» este un fapt incontestabil. Cablul este sigur (cu împământare), protejat de umiditate și radiații electromagnetice. Mulți cumpărători din Moldova s-au convins deja de acest lucru.

Aflați de unde să cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate în Moldova (Adresa noastră este pe hartă)

Reduceri - 2024 - mai.

"Meșter Grup" SRL - Reprezentant oficial, exclusiv în Moldova al sistemelor electrice de încălzire ale unor producători mondiali de renume.

  • logotip1
  • logotip2
  • logotip3
  • logotip4
  • logotip5
  • logotip6

Search