Heating Mat 1,5 м² - 225 W. Încălzire sub teracota.

Heating Mat 1,5 м² - 225 W. Încălzire sub teracota. - 51

Price: 1239.00 Lei 2178.00 Lei
Этот товар на складе, в наличии
Quantity: 

Pentru acest produs, livrare gratuită prin poștă în orice regiune a Moldovei

livrare gratuită

Fotografiile setului - "C&F Technics" Mat de încălzire 1,5 m² - 225 wați:

Conţinut

Este produs în conformitate cu tehnologia clasică C&F Technics:

1,5 m2, un metru pătrat de încălzire prin pardoseală sub teracotă - C&F Technics Mat de încălzire 1,5m² este un set gata de instalare. Setul include un cablu de încălzire subțire și sigur, sub forma unui covoraș gata pentru a crea un 1,5 m² de podea caldă. Cablu de încălzire cu două fire, cu o putere de 225 W, este așezat cu un pas egal pe o plasă de nailon cu o bază autoadezivă. Matul de încălzire are o lățime de 50 cm și o lungime de 3 metri, care se montează într-un strat subțire (± 5 mm) de adeziv pentru teractotă sau pardoseală autonivelantă. Are un fir de legătură (capăt rece) conectat printr-un manșon cu un cablu de încălzire pe o parte și o conexiune de capăt pe cealaltă parte a cablului de încălzire cu lungimea de 3,5 m, de regulă, acest lucru este suficient pentru conectare. Un ecran de aluminiu și un fir de împământare pe toată lungimea cablului asigură protecție împotriva tensiunii electrice, ceea ce este confirmat de certificatul europeanVDE.

 Matul de încălzire 1,5 m² C&F Technics se utilizază ca încălzire suplimentară în spațiile de locuit, în birouri și instituții. Instalat numai pe suprafețele deschise ale podelei pe care nu este poziționat un mobilier staționar și nu trec comunicații. Fiecare mat de încălzire C&F Technics este dotat cu un tub flexibil foarte subțire cu un capac izolator pentru senzorul de podea. Într-un astfel de tub de montare, senzorul de temperatură va fi protejat de soluția adezivă și se va deplasa liber în el pentru a avea posibilitatea înlocuirii acestuia în caz de necesitate. Instrucțiunile detaliate de instalare și exploatare sunt incluse în fiecare cutie.

  Anume modelul Heating Mat se vinde de mult timp de compania C&F Technics pe piața internă a Uniunii Europene și a trecut testul timpului, a câștigat încrederea consumatorilor europeni. Din 2013, podeaua caldă vă este disponibilă și în Republica Moldova.

Mărimi disponibile «Heating Mat»:
Este produs în seturi și este disponibil de la 150 W pînă la 1500 W sau de la 1 m² pînă la 10 m² (în funcție de setul utilizat, lățimea covorului de încălzire este de 50 cm - lungimea depinde de mărimea setului). Dacă aveți nevoie de un alt set - alegeți-l aici...

Conținutul setului:

 • Matul de încălzire "C&F Technics" 1,5 m² / 225  wați - 1 buc
 • Lățimea matului - 50 cm; Lungimea matului - 3 m/l;
 • Cablu de conexiune (capăt rece) - 3,5 m;
 • Instrucțiunea de instalare și fișa de control  – 1 buc
 • Tub de montare flexibil extra subțire pentru senzor de podea (cu capace de montare) - 2000 mm - 1 buc
 • Ambalaj (600 mm x 200 mm x 160 mm) - 1 bucată
 • Greutatea totală a setului – 2,3 kg

Specificații:

 • Tensiunea rețelei - 230 Volți, 50 Hz; 
 • Putere termică pe m2 - 150 W
 • Rezistență la 20 С, ± 10% - 235 Ohm;
 • Puterea maximă de încălzire - 225 wați;
 • Tipul de cablu - cu două nuclee;
 • Diametrul cablului - 5,2 mm;
 • Raza de îndoire a cablului, nu mai puțin - 20 mm;
 • Distanța minimă între buclele cablului de încălzire - ± 70 mm;

Progres. Noile tehnologii sunt deja disponibile în depozitul nostru:

Progres. Noile tehnologii sunt deja disponibile în depozitul nostru:

  De peste 20 de ani, matul de încălzire C&F Technics este produs în conformitate cu tehnologia clasică de conectare a unui cablu de încălzire cu unul electric - prin presare și izolare. Un așa-numit „manșon” poate fi văzut la punctul de conectare. Această metodă este mai puțin costisitoare din punct de vedere financiar, dar a avut și are o anumită limitare în ceea ce privește timpul de funcționare și, în consecință, o limitare a garanției.

  Compania C&F Technics nu stă pe loc. Pentru a crește durata de viață a cablului de încălzire, specialiștii companiei au dezvoltat aliaje unice, utilizează izolatori speciali, calcularea secțiunilor transversale și multe, multe alte soluții, inclusiv metoda „fără conexiune cu manșon”. Drept urmare, C&F Technics a creat noua linie de produse MAGNUM. Utilizarea soluțiilor inovatoare a crescut semnificativ durata de viață și durata de garanție. Compania păstrează subtilitățile și nuanțele soluțiilor inovatoare într-un secret strict. Să aruncăm o privire mai atentă la unul dintre „know-how-uri” - tehnologie foarte fiabilă de „lipire argintie” care oferă o conexiune unică și o izolație monolită fără sudură a carcasei.

Profitați de recomandările noastre pentru lucrările pregătitoare:

INSTRUIRE

Ce trebuie de prevăzut?

Lucrări pregătitoare foto înainte de instalare

SUB PODEAUA AUTONIVELANTĂ

Ce trebuie de prevăzut?

Fotografia instalației sub podeaua autonivelantă

ÎN ADEZIV PENTRU TERACOTĂ

Ce trebuie de prevăzut?

Instalare foto în adeziv pentru gresie

Cum să alegeți un mat de încălzire:

  Dimensiunea corectă a matului de încălzire depinde de suprafața liberă a podelei. De exemplu, într-o baie de 2,3 m lățime și 1,9 m lungime, aveți nevoie de o podea caldă. Instalația va include o chiuvetă, cabină de duș și mașină de spălat. Suprafața totală a pardoselii este de 4,37 m² pentru calcul, trebuie să scădeți spațiul pentru cabina de duș, mașina de spălat, comunicațiile la chiuvetă și un pas liber de la pereți. Obținem 4,37 m² -1 m² -0,5 m² -0,25 m² -0,3 m² = 2,32 m² suprafața liberă a băii. Mărimea setului trebuie să fie întotdeauna mai mică. Ca rezultat, pe această zonă este instalat un set de încălzire - 2 m² sau maximum 2,25 m².

  Utilizarea unui mat de dimensiuni mai mari nu este permisă, deoarece acesta trebuie sa fie montat complet, este INTERZIS de scurtat cablul de încălzire "C&F Technics" Heating Mat.

Instrucțiuni pentru Heating Mat:

C&F Technics Husa de încălzire pentru instrucțiuni

Galerie foto:

Economii în procesul de încălzire:

  Se pot realiza economii semnificative de energie electrică prin preizolarea pardoselii. În funcție de caracteristicile obiectului și de izolația utilizată, această economie poate fi nesemnificativă de 5-10% sau semnificativă, mai mare de 20%. De asemenea, utilizarea izolației va face încălzirea încăperii mai uniformă pe întreaga suprafață a podelei și, în plus, utilizarea unui termostat programabil va reduce automat temperatura atunci când încăperea nu se utilizează, ceea ce va permite, fără îndoială, economii suplimentare de consum de energie. În unele cazuri, până la 70%. Cum să obțineți corect economie, consultați managerii noștri.

Video: «C&F Technics Heating Mat»:

Personalizați conținutul fiecărui set cum doriți:

  Pentru ca matul de încălzire să funcționeze eficient și economic, trebuie să fie conectat la matul de încălzire cel puțin un termostat, totuși, dacă doriți să comandați maturi de încălzire multiple pentru a obține încălzirea unei zone care nu este indicată pe site-ul nostru sau din cauza formei camerei, aveți nevoie de două seturi (de exemplu, covor de încălzire - 675 wați / 4,5 m² și covor de încălzire - 1200 wați / 8,0 m². Acest lucru va însuma 1875 wați.) Din calcule este suficient să alegeți un singur termostat Magnum pentru o zonă de încălzire. Un termostat este evaluat pentru 16 amperi sau 3000 de wați. Dacă intenționați să aveți două zone de încălzire, vă recomandăm să instalați un termostat separat pentru fiecare zonă. Acest lucru vă va permite să setați propriul regim de temperatură pentru fiecare zonă de încălzire și, ca urmare, să economisiți energie.

  Dacă preferați să comandați un set de mat de încălzire + termostat. Selectați modelul de termostat dorit și adăugați la comandă.

Selectați matul de încălzire  «C&F Technics» Heating Mat:

Tip (Model)

Puterea

Rezistența la 20 °С ± 10%
Ohm

Marimea

  Heating Mat - 1,0 m²

150 watt

353

 0,5х2,0 m

  Heating Mat - 1,50 m²

225 watt

235

 0,5х3,0 m

  Heating Mat - 2,0 m²

300 watt

176

 0,5х4,0 m

  Heating Mat - 2,50 m²

375 watt

141

 0,5х5,0 m

  Heating Mat - 3,0 m²

450 watt

117

 0,5х6,0 m

  Heating Mat - 3,50 m²

525 watt

100

 0,5х7,0 m

  Heating Mat - 4,0 m²

600 watt

88

 0,5х8,0 m

Tip (Model)

Putere

Rezistență la 20 °С ± 10%
Ohm

Marimea

  Heating Mat - 4,50 m²

675 watt

78

 0,5х9,0 m

  Heating Mat - 5,0 m²

750 watt

71

 0,5х10,0 m

  Heating Mat - 6,0 m²

900 watt

59

 0,5х12,0 m

  Heating Mat - 7,0 m²

1050 watt

50

 0,5х14,0 m

  Heating Mat - 8,0 m²

1200 watt

44

 0,5х16,0 m

  Heating Mat - 9,0 m²

1350 watt

39

 0,5х18,0 m

  Heating Mat - 10,0 m²

1500 watt

35

 0,5х20,0 m

Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Manufacturer: 
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Aflați de unde să cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate în Moldova (Adresa noastră este pe hartă)

"Meșter Grup" SRL - Reprezentant oficial, exclusiv în Moldova al sistemelor electrice de încălzire ale unor producători mondiali de renume.

 • logotip1
 • logotip2
 • logotip3
 • logotip4
 • logotip5
 • logotip6

Search