Magnum Mat 1,75 m² - 263 wați. Podea caldă sub teracotă.

Magnum Mat 1,75 m² - 263 wați. Podea caldă sub teracotă. - 52

Price: 2957.00 Lei 0.00 Lei
Этот товар на складе, в наличии
Quantity: 

Pentru acest produs, livrare gratuită prin poștă în orice regiune a Moldovei

livrare gratuită

Foto – conținutul setului - Magnum Mat 1,75 m² - 263 W:

Conţinut

Magnum Mat 1,75 m² - 263 wați. Podea caldă sub teracotă. Cel mai bun din categoria de produse similare:

  Magnum Mat 1,75 m² - 263 W este un mat subțire, cu două fire, complet ecranat, care poate fi instalat pe o suprafață de 1,75 m² și oferă o putere totală de 263 W. Acest set se instalează direct sub teracotă fără a ridica semnificativ nivelul podelei.

  Clasa de protecție ridicată permite instalarea „Magnum Mat” în baie. Acesta este primul mat subțire cu două fire necuplate. Chiar dacă matul are o grosime de doar câțiva milimetri, în el se utilizează un cablu de încălzire ecranat cu două fire. Datorită prezenței a doi conductori care transportă curentul, câmpurile magnetice sunt complet compensate, ceea ce asigură siguranța absolută a podelei calde pentru o oameni. Existența împămintării pentru siguranța electrică și a ecranului de protecție împotriva radiației electromagnetice este obligatorie. „Magnum Mat” este un produs finit, în care toate conexiunile sunt realizate la fabrică - folosind metoda de sudură cu argint.

  Maturile electrice pentru încălzire prin pardoseală „MAGNUM MAT” sunt realizate printr-o metodă unică fără cuplare – aceasta este o soluție de încălzire unică, simplă și rapidă pentru sistemele de încălzire prin pardoseală concepută pentru a fi instalată direct sub teracotă, piatră, ardezie sau marmură. “Magnum Mat” sunt livrate sub formă de seturi gata complete. Toate seturile “Magnum Mat” includ un mat de încălzire "cu capăt rece", tub de montare cu capac special, instrucțiuni de montare și raport de testare. Este posibilă completarea din fabrică a setului „Magnum Mat” cu regulatoare de temperatură „Magnum X-treme” sau „Magnum Intelligent”.

Dimensiuni disponibile:
Disponibil în seturi de la 113 W pînă la 3125 W sau de la 0,75 m² pînă la 25 m² (în funcție de setul utilizat, lățimea matului de încălzire poate fi de 25 cm sau 50 cm - lungimea depinde de mărimea setului).

Caracteristicile tehnice Magnum Mat 1,75 m² - 263 wați

Caracteristicile tehnice specificate se aplică numai setului curent indicat. Verificați întotdeauna dacă capacitatea aleasă și dimensiunile de montare ale setului se potrivesc situației și necesităților dvs.. Dacă aveți nevoie de un alt set - alegeți-l aici ...

 Setul conține:

 • Mat de încălzire Magnum 1,75 m² / 263  wați - 1 bucată
 • Instrucțiuni de instalare și raportul de verificare
  (în următoarele limbi: română, rusă, engleză, germană, olandeză): – 1 bucată
 • Tub de montare flexibil extra subțire pentru senzor de podea (cu capac de montare) - 2000 mm - 1 buc
 • Cutie (600 mm x 210 mm x 160 mm) - 1 bucată
 • Greutatea totală a setului este de 2,5 kg

  Personalizați conținutul setului după cum doriți.

  Pentru ca matul de încălzire să funcționeze eficient și econom, trebuie să fie conectat cel putin un regulator de temperatură la matul de încălzire, însă, dacă doriți să comandați cîteva maturi de încălzire pentru a efectua încălzirea unei zone care nu este indicată pe site-ul nostru web sau din cauza proiectului încăperii, aveți nevoie de două seturi (de ex. Magnum Mat - 675 W / 4,5 m² și Magnum Mat - 1200 W / 8,0 m². În total o să fie 1875 W) alegeți un singur termostat Magnum pentru încălzirea unei zone. Un termostat este evaluat pentru 16 amperi sau 3000 de wați.

  Dacă preferați să comandați un setul de încălzire Magnum Mat + termostat Magnum. Selectați modelul de termostat care vă convine și adăugați la comandă.

DRAGI CUMPĂRĂTORI !!!

din 2015 compania noastră este prima și singura din Moldova care furnizează maturi de încălzire de ultimă generație din Olanda - „MAGNUM MAT”

ATENȚIE! Iată doar câteva dintre beneficii:

Garanție pe viață

Fără conexiunea manșonului între cablul de încălzire și cablul electric

Deține marca europeană de calitate și siguranță VDE (numai încălzirea prin pardoseală de înaltă calitate poate primi această marcă) și ca urmare:

   Fără reducerea puterii după 2-3 ani de funcționare (rezistent la umezeala care pătrunde prin microfisuri)

Nu crește consumul de energie pe parcursul întregii exploatări (aliajul de înaltă calitate al elementelor de încălzire nu se ard în timp și rămâne stabil pe toată durata de exploatare)

Rezistent la presiuni mecanice (adeziv pentru teracotă și pardoseli autonivelante)

✚  Vă puteți convinge întotdeauna în ce țări ai lumii este și puteți compara la ce prețuri se vânde „MAGNUM MAT”

Compania Magnum Heating (Olanda) a împlinit 25 de ani în 2019

✚  Numai de la noi veți afla subtilitățile unice, respectarea cărora vă va permite să evitați greșeli în timpul instalării.

Doar 2 minute,
vizionați videoclipul și veți afla pașii principali ai instalării:

Selectarea unui mat de încălzire ca încălzire suplimentară prin pardoseală a încăperii:

  Pentru fiecare încăpere, trebuie să alegeți propriul sistem de încălzire, în funcție de suprafața liberă a podelei, unde mobilierul sau echipamentele staționare vor fi amplasate. *(din instrucțiuni – Magnum Mat niciodată nu se montează sub obiecte fixe, cum ar fi pereții despărțitori, bucătărie, baie sau duș).

  De exemplu, să facem un calcul pentru o bucătărie mică de 2,5 m lățime și 3 m lungime, suprafață totală 7,5 m2. Imaginați-vă schematic unde va fi amplasată zona de lucru (dulapuri de bucătărie) și frigiderul pentru aceste locuri, faceți un pas înapoi de la perete cu 60 cm. De la calorifer lăsați spațiu de 30 cm, în celelalte cazuri lăsați spatiu de la 10 pînă la 20 cm. Presupunem că mobila de bucătărie va fi amplasată la cel mai lung perete din bucătătrie (3 m) în rînd cu frigiderul, obținem că lățimea va scădea cu 2,5 m - 0,60 m - 0,1 m = 1,8 m. Din lungimea încăperii, scădeți 30 cm de la calorifer 10 cm, spatiu liber de la perete 3,0 m - 0,3 m - 0,1 m = 2,6 m. Suprafața liberă a podelei va fi 1,8 m x 2,6 m = 4,68 m2. Setul matului de încălzire se selectat pe baza celei mai mici dimensiuni, în cazul nostru este de 4,0 sau 4,5 m2.

MAGNUM Mat cu cuplare unică:

Фото греющий кабель Magnum Mat в разрезе

Profitați de recomandările noastre pentru lucrările pregătitoare:

INSTRUIRE

Ce trebuie de prevăzut?

Foto Lucrări pregătitoare înainte de instalarea Magnum Mat

SUB PARDOSEALĂ AUTONIVELANTĂ

Ce trebuie de prevăzut ?

Fotografie de instalare Magnum Mat sub podeaua autonivelantă

ÎN ADEZIV PENTRU TERACOTĂ

Ce trebuie de prevăzut?

Foto de instalare Magnum Mat în adeziv pentru plăci

Montarea matului de încălzire ca sistem de încălzire prin pardoseală:

  Instalarea sistemului de încălzire Magnum este foarte simplă, deoarece cablul de încălzire este cu două fire, are un singur capăt de conectare al firului, care se amplasează către locul în care va fi termostatul. Tot ce trebuie să faceți este să scoateți matul de încălzire din cutie și să-l derulați pe podea, urmând planul de montare. Important! Când tăiați plasa pentru a roti matul în direcția dorită, cablul de încălzire nu trebuie să fie tăiat.

  În funcție de metoda aleasă, puteți amplasa matul de încălzire în adeziv pentru teracotă sau sub un strat de pardoseală autonivelantă urmat de acoperirea învelișului dorit. O să vă fie de folos instrucțiunea detaliată pentru matul de încălzire Magnum în limba pe care o cunoașteți. După ce toate straturile sunt complet uscate, conectați termostatul și sistemul poate fi exploatat.

Instrucțiuni MAGNUM Mat:

Husa de instrucțiuni Magnum Mat

Standardizare și certificare:

  Produsele de înaltă calitate sunt testate în conformitate cu standardele IEC, aprobate de NEMKO și CE aprobate în Europa, ceea ce este confirmat de certificatul VDE.

Garanția producătorului:

  Producătorul este atât de încrezut în calitatea înaltă a produselor sale, încât își menține obligațiile de garanție pe toată durata de viață a încălzirii prin pardoseală. Cablul de încălzire Magnum are o garanție pe viață pentru funcția electrică a cablului de încălzire, sub rezerva condițiilor de garanție ale producătorului și în conformitate cu instrucțiunile de instalare.

Galerie foto:

Economii în procesul de încălzire:

  Se pot realiza economii semnificative de energie electrică prin preizolarea pardoselii. În funcție de caracteristicile obiectului și de izolația utilizată, această economie poate fi nesemnificativă de 5-10% sau semnificativă, mai mare de 20%. De asemenea, utilizarea izolației va face încălzirea încăperii mai uniformă pe întreaga suprafață a podelei și, în plus, utilizarea unui termostat programabil va reduce automat temperatura atunci când încăperea nu se utilizează, ceea ce va permite, fără îndoială, economii suplimentare de consum de energie. În unele cazuri, până la 70%. Cum să obțineți corect economie, consultați managerii noștri.

Mai jos puteți găsi câteva exemple de pe numeroasele site-uri unde sunt instalate produsele MAGNUM:

Exemple de unde sunt instalate produsele Magnum

Galerie video:

Avantajele produselor Magnum:

Foto Beneficii ale produselor Magnum:

Avantajele noastre:

Foto Avantajele noastre:

Progres. Noile tehnologii sunt deja disponibile în depozitul nostru:

Progres

  Compania C&F Technics nu stă pe loc. Pentru a crește durata de viață a cablului de încălzire, specialiștii companiei au dezvoltat aliaje unice, utilizează izolatoare speciale, calculele secțiunilor transversale date și multe, multe alte soluții, inclusiv metoda de „conexiune fără cuplare”. Drept urmare, C&F Technics a creat noua linie de produse MAGNUM. Utilizarea soluțiilor inovatoare a crescut semnificativ durata de viață și durata de garanție. Compania păstrează subtilitățile și nuanțele soluțiilor inovatoare într-un secret strict. Să aruncăm o privire mai atentă la unul dintre „know-how-uri” - tehnologie foarte fiabilă de „sudare cu argint” care oferă o conexiune unică și o izolație monolită fără sudură.

Ați căutat de unde să cumpărați încălzirea prin pardoseală sub teracotă din Moldova? Ați găsit un importator. La noi puteți cumpăra sistemul de încălzire Magnum Mat sub teracotă cu livrare. Comandați astăzi mat de încălzire MAGNUM — 1,75 m² / 263 wați online în magazinul nostru și în următoarea zi lucrătoare va fi acasă. Reprezentantul oficial va livra sistemul de încălzire Magnum în toată Moldova. Prețul pentru matul de încălzire Magnum este cel mai mic din Chișinău.

Selectați setul MAGNUM Mat:

Tip (Model)

Puterea Rezistența pe 20 °С ± 10%
Om
Mărimea
  Magnum mat - 0,75 m² 113 Wați 468  0,25х3,0 m
  Magnum mat - 1,0 m² 150 Wați 353  0,5х2,0 m
  Magnum mat - 1,25 m² 188 Wați
281  0,25х5,0 m
  Magnum mat - 1,50 m² 225 Wați 235  0,5х3,0 m
  Magnum mat - 1,75 m² 263 Wați 201  0,25х7,0 m
  Magnum mat - 2,0 m² 300 Wați 176  0,5х4,0 m
  Magnum mat - 2,25 m² 338 Wați 157  0,25х9,0 m
  Magnum mat - 2,50 m² 375 Wați 141  0,5х5,0 m
  Magnum mat - 3,0 m² 450 Wați 117  0,5х6,0 m
  Magnum mat - 3,50 m² 525 Wați 100  0,5х7,0 m
  Magnum mat - 4,0 m² 600Wați 88  0,5х8,0 m

Tip (Model)

Puterea Rezistența pe 20 °С ± 10%
Om
Mărimea
  Magnum mat - 4,50 m² 675 Wați 78  0,5х9,0 m
  Magnum mat - 5,0 m² 750 Wați 71  0,5х10,0 m
  Magnum mat - 6,0 m² 900 Wați 59  0,5х12,0 m
  Magnum mat - 7,0 m² 1050 Wați 50  0,5х14,0 m
  Magnum mat - 8,0 m² 1200 Wați 44  0,5х16,0 m
  Magnum mat - 9,0 m² 1350 Wați 39  0,5х18,0 m
  Magnum mat - 10,0 m² 1500 Wați 35  0,5х20,0 m
  Magnum mat - 12,0 m² 1500 Wați 35  0,5х24,0 m
  Magnum mat - 15,0 m² 1875 Wați 28  0,5х30,0 m
  Magnum mat - 20,0 m² 2500 Wați 21  0,5х40,0 m
  Magnum mat - 25,0 m² 3125 Wați 17  0,5х50,0 m
Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Manufacturer: 
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Aflați de unde să cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate în Moldova (Adresa noastră este pe hartă)

Promotie si reduceri - iulie - august 2024

"Meșter Grup" SRL - Reprezentant oficial, exclusiv în Moldova al sistemelor electrice de încălzire ale unor producători mondiali de renume.

 • logotip1
 • logotip2
 • logotip3
 • logotip4
 • logotip5
 • logotip6

Search