Podea caldă și Regulatoare de temperatură (Termostat) în Ştefan Vodă

Podea caldă și regulatoare de temperatură (prize și comutatoare) sunt deja disponibile și în Ştefan Vodă

Ştefan Vodă, salut! S-a întâmplat și suntem extrem de fericiți: podele calde și regulatoare de temperatură pot fi cumpărate acum și în Ştefan Vodă!

Oferim pentru Ştefan Vodă o gamă largă de produse testate în timp la prețuri accesibile:

1

Podea caldă sub teracotă:

  mat de încălzire și cablu de încălzire în adeziv pentru teracotă sau într-un strat subțire de pardoseală autonivelantă, urmată de montarea acoperirii. Pentru clienții din Ştefan Vodă suntem gata să oferim două tipuri și trei tehnologii.

Sortiment și prețuri

încălzire prin pardoseală sub teracotă în Ştefan Vodă - Mat de încălzire
2

Podea caldă în șapa de beton:

  cablu de încălzire (încălzitor) în strat de șapă de beton sau ciment-nisip cu grosimea de 3,5 cm până la 5 cm, urmat de așezarea acoperirii principale. Pentru Ştefan Vodă, este posibilă alegerea oricărei capacități de la o podea caldă confortabilă până la utilizarea podelelor calde ca sursă principală de încălzire.

Sortiment și prețuri

încălzire prin pardoseală sub șapa de beton sau beton în Ştefan Vodă - Cablu de încălzire (încălzitor)
3

Podea caldă sub laminat:

  peliculă de încălzire cu infraroșu de ultimă generație deja și la Ştefan Vodă, cu tehnologie de autoreglare, lățime 50 cm, 80 cm, 100 cm. Cel mai larg sortiment din Moldova cu capacitatea de 40 W / m, 80 W / m, 110 W / m. Sunt disponibile pelicula de încălzire de 12 volți, 24 volți și 220 - 230 volți.

Sortiment și prețuri

încălzire prin pardoseală sub laminat în Ştefan Vodă - Peliculă de încălzire cu infraroșu
4

Podea caldă cu apă:

  oferim țevi de încălzire prin pardoseală de înaltă calitate produse în Olanda. Doar la noi puteți obține o garanție de 50 de ani pentru podeaua încălzită cu apă. Vă vom ajuta să faceți calcule și să selectați combinația perfectă de echipamente (colectoare, unități de amestecare) și automatizare (servomotori, controlere, termostate și regulatoare de temperatură).

Sortiment și prețuri

încălzire prin pardoseală în Ştefan Vodă - Țeavă pentru încălzirea prin pardoseală, colectori și termostate
5

Încălzirea acoperișurilor și a jgheaburilor:

  în acest moment poate fi realizat cu cea mai largă gamă de cabluri de încălzire. De exemplu, puteți alege între cabluri de încălzire rezistive cu protecție UV sau cabluri de încălzire autoreglabile cu protecție solară 16 W / m, 24 W / m, 30 W / m. Alegerea unui cablu de încălzire se bazează pe parametrii de încălzire necesari pentru un anumit acoperiș sau scurgere.

Sortiment și prețuri

Încălzirea acoperișurilor și jgheaburilor în Ştefan Vodă - cablu de încălzire rezistiv și autoreglabil
6

Încălzirea scărilor (treptelor), cărărilor:

  este disponibilă o tehnologie specială bazată pe un cablu de încălzire fără o conexiune cu manșon cu o putere liniară de 30 W / m și o putere de ieșire de 300 W / m2. Sistemul este ideal pentru a crea sisteme de topire a zăpezii și anti-îngheț pentru trotuare, scări (trepte), intrări și ieșiri.

Sortiment și prețuri

Încălzirea scărilor (treptelor), cărărilor în Ştefan Vodă - cablu de încălzire rezistiv și autoreglabil
7

Încălzire pentru țevi și fitinguri:

  Această secțiune conține cele mai bune soluții pentru protecția împotriva înghețului pentru conductele de apă și canalizare, metal și plastic, supape, supape de poartă, robinete. Instalații sanitare și fântâni tehnice. Cisterne și rezervoare.

Sortiment și prețuri

Încălzire pentru țevi și fitinguri în Ştefan Vodă - cablu de încălzire rezistiv și autoreglabil
8

Seturi de încălzire pentru animale:

  este o soluție unică completă cu un regulator de temperatură inclus pentru controlul temperaturii. Seturile sunt disponibile în diferite capacități: 80 W / m2, 160 W / m2, 110 W / m2. Ideal pentru încălzirea iepurilor, celulelor regine, albinelor, terariilor, brudere, găinilor, păsărilor, pisicilor, câinilor (încălzirea cuștei), crearea unui microclimat pentru insecte.

Sortiment și prețuri

Seturi de încălzire pentru animale în Ştefan Vodă - cu termostat inclus
9

Încălzirea oglinzilor:

  Pentru locuitorii din Ştefan Vodă, precum și pentru ceilalți clienți ai noștri, nevoia de anti-aburire a oglinzilor din baie poate deveni relevantă. Aceasta este o problemă foarte frecventă la apariția aburului și abateri de temperatură. Seturile de încălzire sunt produse în Suedia și sunt fiabile în utilizare.

Sortiment și prețuri

Încălzirea oglinzilor în Ştefan Vodă - anti-aburire
10

Prize și comutatoare:

  Pentru cumpărătorii din Ştefan Vodă oferim o gamă largă de prize și comutatoare de calitate fabricate de producătorul turcesc Nilson sau de producătorul chinez Foton. Sortimentul este variat și reprezentat de modele cu și fără iluminare, culori: alb, crem sau negru, auriu. Întrerupătoare, comutatoare (trecătoare și încrucișate), cu una și două taste. Prize cu și fără împământare, cu rame, prize TV și prize pentru telefon și computer din categoriile Rj45 și Rj11.

Sortiment și prețuri

Prize și comutatoare în Ştefan Vodă
11

Regulatoare de temperatură și termostate:

   Această secțiune prezintă o listă de regulatoare de temperatură și termostate, unice pentru Ştefan Vodă, pentru controlul și monitorizarea temperaturii în sistemele de încălzire prin pardoseală, încălzire electrică și sisteme de încălzire prin pardoseală cu apă. Modelele disponibile sunt încorporabile și obișnuite, cu instalare în cutii de prize sau pe o șină DIN. Electronic și mecanic. Programabil sau cu acces WiFi, control prin Internet folosind un smartphone sau o tabletă.

Sortiment și prețuri

Regulatoare de temperatură și termostate în Ştefan Vodă
12

Panouri de încălzire Magnum Sol:

  o soluție unică pentru încăperile în care nu este posibilă utilizarea încălzirii prin pardoseală sau pentru încăperile în care s-au făcut deja renovări și panourile de încălzire cu infraroșu sunt singura opțiune pentru încălzire.

Atenție!

  * Toate produsele sunt testate în timp, completate cu instrucțiuni detaliate pentru montare și exploatare.

  * La cererea dvs., oferim asistență tehnică de la etapa cumpărării până la lansarea sistemului.

  * Toate produsele sunt în stoc și complete.

Informații pentru cumpărători din Ştefan Vodă
Informații pentru cumpărători!

  Dragi clienți, în acest moment putem oferi livrarea către Ştefan Vodă în următoarele moduri:

  1)- Curierul companiei noastre livrează la oficiile poștale.

  2)- Curierul companiei noastre livrează la terminalele companiilor de transport.
Livrarea către magazine pentru preluarea ulterioară nu se efectuează.

  Pentru a face calcule, a discuta întrebările apărute, coordonarea sortimentului și cantității, contactați-ne: ☎ Sunați: 079625592

Informații pentru distribuitori și magazine din Ştefan Vodă
Informații pentru distribuitori și magazine:

   Căutăm un reprezentant pentru vânzarea sistemelor de încălzire prin pardoseală și regulatoare de temperatură în Ştefan Vodă.

  Oferim instruirea personalului, asistență tehnică, un sortiment suficient și stoc de depozit.

  Pentru a discuta probleme de cooperare, întrebări care au apărut, pentru a conveni sortimentul de prețuri și cantități, contactați-ne: ☎ Sunați: 069144402

Informații pentru instalatori și meșteri din Ştefan Vodă
Informații pentru instalatori și meșteri:

  În Ştefan Vodă căutăm electricieni, meșteri, instalatori pentru montarea și vânzarea de încălzire prin pardoseală și regulatoare de temperatură. Pentru a discuta aspecte de cooperare, instruire, calcule, întrebări care au apărut, acord privind gama de prețuri și cantități, contactați-ne: ☎ Sunați: 069144402

Condiții speciale pentru cumpărătorii din Ştefan Vodă

La comandarea mărfurilor cu livrare către Ştefan Vodă vom oferi prețuri sub prețurile pieței.
Aflați prețurile, obțineți o reducere și cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate. Acum și în Ştefan Vodă a devenit mult mai ușor, mai convenabil și mai rapid! Toate materialele pentru încălzirea prin pardoseală sunt disponibile în depozitele noastre.
Aveți o întrebare, atunci trimiteți acest formular completat:

Aflați de unde să cumpărați încălzire prin pardoseală și termostate în Moldova (Adresa noastră este pe hartă)

Promotie si reduceri - iulie - august 2024

"Meșter Grup" SRL - Reprezentant oficial, exclusiv în Moldova al sistemelor electrice de încălzire ale unor producători mondiali de renume.

  • logotip1
  • logotip2
  • logotip3
  • logotip4
  • logotip5
  • logotip6

Search